Shamana Otel Cazip Bir Tatilin Kapılarını Açıyor

Posted by Unknown On 25 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum

Shamana Otel, Bodrum-Torba’da hem huzur dolu hem de eğlenceli mi eğlenceli bir tatil sunuyor.

Bu yaz tatilinizde huzur, eğlence, keyif ve bunların yanı sıra doğayla baş başa kalmak mı istiyorsunuz? O halde Torba'da bulunan Shamana Otel sizleri bekliyor. Shamana Otel kusursuz hizmeti, farklı kalite ve hizmet anlayışıyla unutulmayacak bir tatil keyfi yaşatacak sizlere.
Shamana Otel'de Spa hizmetinden faydalanabilir, VIP odalarda rahat bir konaklama yaşayabilirsiniz. Doğanın denizle bütünleştiği otelin her odasında; LCD TV, banyo, klima ve internet bulunmaktadır.
Shamana Otel'de fitness merkezinden yararlanarak sabah veya akşam sporlarınızı yapabilme, sauna veya hamam keyfi yaşayabilme fırsatını yakalayacaksınız. Aynı zamana güne harika bir manzaranın eşlik ettiği muazzam bir kahvaltı keyfiyle başlayacaksınız.
Shamana Otel, havalimanına 25 kilometre uzaklığıyla da kolay bir ulaşım sağlamaktadır.
Shamana Otel, seçkin personeliyle sizlere kendi evinizin rahatlığını verecek. Dilerseniz dostlarınızla eğlenceli tatiller için, dilerseniz ailenizle birlikte huzurlu günler için Shamana Otel'de rahatlıkla yerinizi ayırabilirsiniz.Bodrum-Torba'da planladığınız tatiliniz için Shamana Otel'i tercih edin, kaldığınız süre boyunca ayrıcalıklı olmanın tadını çıkarın.

0 yorum :

Yorum Gönder