Türkiye'nin Butik Karavan Markası Pino Karavan Pi2010'u Sunar!

Posted by Unknown On 25 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum

2009'da İstanbul'da kurulan Pino Karavan, mimari ve endüstriyel tasarımın güçlü yönlerini bir araya getirerek çok amaçlı ve çok kültürlü yapıdaki karavanlarıyla, karavancılık anlayışına yeni bir soluk getirerek, ekolojik ve sürdürülebilir yapısıyla alternatif bir 'yaşam tasarımı' sunuyor.

Genç ve dinamik kadrosuyla yoluna devam eden Pino Karavan, çekme, pikap ve camper modelleriyle karavanseverlere 'doğaya konforlu dönüş'ü sunarken, bungalow karavanlarla 'doğanın parçası' oluyor.
Tüm doğa ve yol şartlarına ayak uyduran kullanışlı, dayanıklı, güvenilir Pinolar, sabahları gözünüzü istediğiniz yerde açacağınız, küçük bir 'ev' konforuyla size özgürlüğü yaşatıyor.
Minik dev Pi2010!
Yalın ve Kompakt. Mini karavanlar sınıfında 'içinde ayakta durulabilen' tek model. İçinde dört kişinin yemek yiyebildiği ve iki kişinin rahatlıkla yatabildiği Pi2010'da mutfak köşesi, buzdolabı, portatif wc bulunuyor. Güneş enerji paneli, özel gölgelik, portatif duş, ses ve görüntü sistemi gibi kişiye özel ihtiyaç ve zevklerin de opsiyonel olarak sunulduğu Pi2010, büyük karavanların konforunu minik boyuna rağmen içinde barındırıyor.
Hafif ve Hızlı. 7'den 70'e tüm macera tutkunları hafta sonu şehir ortamından doğaya kaçmak için onu tercih ediyor. Her çeşit spor aktivitesiyle ilgilenenlere, bisiklet, motorsiklet ve ATV kullanıcılarına tüm doğa ve yol şartlarında kolay ayak uyduran ideal bir yol arkadaşıdır.
Enerji Dostu ve Sempatik. Son dönemlerde enerji fiyatlarındaki artış, küçük otomobillerin tercih edilmesine sebep oluyor. Ekonomik Pi2010, kısıtlı enerji tüketimi ve yapısında kullanılan malzemelerin özellikleriyle çevreye duyarlıdır. Tatil anlayışına özgür, yaratıcı ve estetik bir soluk getiren İstanbul'da bulunan Pino Karavan'ın en minik üyesidir.
Pi2010 Hollanda'da! Karavan teknolojisinde dünya standartlarında üretim yapan ve ürünlerinde sağlamlığı ve kaliteyi önemseyen Pino Karavan, 2012 yılından bu yana, otomotiv teknolojisinde güvenilir dünya markası Al-Ko (Alois Kober Gmbh)'nun şasi, dingil ve son teknoloji aksesuarlarını, butik tasarımlarıyla birleştirerek yurt içinde yoluna güçlü bir şekilde devam ediyor. Yurt dışından da talep alan Pino Karavan, dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Pi2010, Hollanda'dan başlamak üzere adını duyurmaya başladı bile!

0 yorum :

Yorum Gönder