Bodrum Maya Otel'den Süper Fırsat

Posted by Unknown On 25 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum

Bodrum Merkez’de bulunan Bodrum Maya Otel, misafirlerine unutulmayacak bir fırsat sunuyor.

Geniş ve açık renklerle dekore edilmiş odalarıyla, güneşlenme terasıyla, Türk tarzı kahvaltısıyla ve bölgenin gezilecek yerlerine yakınlığıyla keyifli bir tatilin kapılarını açan Bodrum Maya Otel, "7 Gece Kal 6 Gece Öde"kampanyası sunuyor.
Güler yüzlü personeliyle, Bodrum Merkez'in en iyi konaklama tesisi yolunda ilerleyen Bodrum Maya Otel; rahat, huzurlu ve mutlu bir tatil yaşatmak için sizleri misafir etmeye hazır. Bodrum'un hem doğal ve tarihi güzelliklerini gezebilir hem de hareketli gece hayatında yerinizi alabilirsiniz.
Bodrum'da tatil yapmayı planlıyorsanız eğer, Bodrum Maya Otel'de hemen rezervasyon yaptırıp "7 Gece Kal 6 Gece Öde" kampanyasından yararlanabilirsiniz. Kampanya 22.05.2013 – 08.06.2013 tarihleri arasında geçerlidir.
7 Gece Kal, 6 Gece Öde kampanyasının sunduğu bir kişilik tek gece fiyatı 85 TL, iki kişilik bir gece fiyatı 112,50 TL, üç kişilik bir gece fiyatı 145 TL'dir. Kahvaltı ve KDV fiyatlara dahil olup, rezervasyonlar 7 gece üzerinden yapılabilmektedir.
Dilerseniz tek başınıza bir tatil için, dilerseniz sevdiklerinizle birlikte keyifli ve eğlenceli bir tatil için Bodrum Maya Otel'de 22.05.2013 – 08.06.2013 tarihleri arasında hemen rezervasyon yaptırın, bu fırsatı kaçırmayın.
 

0 yorum :

Yorum Gönder