Avustralya Yapılacak Şeyler - Görülecek Yerler

Posted by Unknown On 11 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum

Avustralya Yapılacak Şeyler - Görülecek YerlerAstropikal bir iklimin yıl boyunca etkisi altında olan Avustralya yıl boyunca akla gelebilecek her çeşit spor ve eğlence aktivitesine olanak sunar.

Avustralya, 19 milyonluk nüfusuyla canlı, enerjik ve de sıcakkanlı bir ülkedir. Farklı kültürlere ve coğrafi güzelliklere ev sahipliği yapmasıyla dünyanın en zevkli ve yaşanılası ülkelerinin başında gelir.
Toprak büyüklüğü bakımından dünyanın 6. büyük ülkesi olan Avustralya aynı zamanda dünyanın en büyük adası ve en küçük kıtasıdır. Başkenti Canberra olmakla birlikte en turistik şehirleri Sydney ve Melbourne’dür.
Avustralya her gün binlerce turiste ev sahipliği yaptığı gibi aynı zamanda yurtdışından gelen pek çok öğrenciye de eğitim imkanı sağlamaktadır. Özellikle İngilizce dil eğitimi için ülkeye rağbet oldukça fazladır.
Avustralya'nın dil eğitimi veren merkezlerine her yıl yaklaşık 45 farklı ülkeden öğrenci gelmektedir. Yapılan araştırmalara göre ise öğrenciler Avustralya'yı ABD ve İngiltere'ye göre daha güvenli ve geçim şartlarını daha kolay buldukları için tercih ediyorlar. Ayrıca ülkenin sunduğu imkanlar dahilinde öğrencilerin haftada 20 saatlik çalışma hakları da mevcut.
Avustralya tatiliniz boyunca dinlenme amaçlı olarak Goolwa Golf CourseGreenhills Adventure Park veya McCracken Golf Course Park’ı tercih edebilirsiniz.
Goolwa, McCracken ve Victor Harbor ise Ülkenin en önemli turistik yerlerinin başında gelmektedir.
Avustralya aynı zamanda pek çok denizcilik müzesine de ev sahipliği yapar.
Hindmarsh River Estuary Boardwalk ve Soldier Memorial Gardens da ülkenin doğal güzelliklerindendir.
Size tavsiyemiz, tam anlamıyla bir kültürel ve coğrafi güzellikler diyarı olan bu modern ülkeyi gezmek için en az bir haftanızı ayırmanız yönünde olacaktır.
Şimdiden Avustralya tatiliniz için iyi eğlenceler…

0 yorum :

Yorum Gönder